ANTALYA / SERİK - Belek Limak İlkokulu

Nis

2 NİSAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ ÖZEL EĞİTİM SINIFLARIMIZ TARAFINDAN ETKİNLİKLER YAPARAK KUTLANDI.

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında 4/A sınıfı öğrencilerimizin hazırlamış olduğu atasözleri ve deyimlerden oluşan sergi hazırlanmıştır. Emeği geçen Lütfiye YÜCEL öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Geçmişini bilmeyen geleceğini inşa edemez ilkesinden hareketle Kültür Köprüleri( culture bridges)  etwinning projesine  1 Letonyalı, 1 Azerbeycanlı ve 8 Türk ortakla başlamış bulunmaktayız.

Projenin Türk ortakları 7 ayrı coğrafi  bölgeden 8 öğretmen arkadaştır. 7 bölge ile ülke içerisinde de bir kültür köprüsü oluşturulmuştur.

Projeyi yürüten  4/A Sınıfı öğrenci,veli, ve öğretmenimize başarılar dileriz.

Ock

Nis